Referenties

KoMex® antraciet Almelo

Categorie: KoMex® antraciet

Het is een nieuwe blikvanger aan de noordzijde van de A35 bij de afslag Almelo-Zuid. En tegelijkertijd een vertrouwde naam op Twentepoort Oost. De Jong & Laan heeft de nieuwbouw in gebruik genomen. De accountants en belastingadviseurs zijn er trots op. En blij met de duurzame en inspirerende arbeidsomgeving. 

KoMex® antraciet in duurzame kantoortuin 

Het nieuwe gebouw telt vier bouwlagen met ruime kantoren, een werkcafé, sportfaciliteiten en een tuin met zitplekken. De wandelpaden rond het kantoorpand zijn voorzien van KoMex Antraciet. Deze hoogwaardige en duurzame wandelpaden zijn speciaal ontworpen om de omgeving te verrijken en een veilige en stijlvolle route te bieden voor medewerkers en bezoekers.

Deze Antraciet wandelpaden van KoMex zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetisch element toe aan de buitenruimte. Met hun moderne uitstraling en strakke afwerking creëren ze een eigentijdse en professionele sfeer rondom het kantoorpand. Bovendien zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden en hebben ze een lange levensduur, waardoor ze een waardevolle investering zijn op de lange termijn.

  • Uitvoering: april 2023
  • Oppervlakte: 260 m²
  • Foto's: april 2023
Toepassing Wandelpaden
Kleur Antraciet

Location

Twentepoort Oost 59, Almelo, Overijssel, Netherlands

Contactinformatie

Koers
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde

T: +31(0)592-430303
F: +31(0)592-430304
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Certificering

logoKoers draagt het Nederlandse
keurmerk ‘Hofleverancier’

logoKoers is ISO-gecertificeerd!